top of page

Dru Yoga Weekend Retraite Soesterduinen 9,10 en 11 juli

Willemijn Kaasjager en Onno Varekamp

VAR_2433.jpg

VOL

Een weekend er even tussenuit, met jezelf als eerste prioriteit, in ontspanning en stilte komen door Dru Yoga, Meditatie, Yoga Nidra, mantra zingen en buiten wandelen in de Soesterduinen. Logeren in een vier sterren hotel, met een wellness Spa afdeling, diner en ontbijt van hoge kwaliteit. Gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.

Dru Yoga Weekend Retraite Soesterduinen 5, 6 en 7 november

Willemijn Kaasjager en Onno Varekamp

VAR_2497_edited.jpg

Een weekend er even tussenuit, met jezelf als eerste prioriteit, in ontspanning en stilte komen door Dru Yoga, Meditatie, Yoga Nidra, mantra zingen en buiten wandelen in de Soesterduinen. Logeren in een vier sterren hotel, met een wellness Spa afdeling, diner en ontbijt van hoge kwaliteit. Gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.

 

Een retraite tijdens Pinksterweekend 2016

 

Kom op adem, ervaar een diepere stilte en de kracht van ontspanning door Dru Yoga en het zingen van mantra’s.

 

Heb je behoefte aan ruimte en tijd voor jezelf in ons hectische bestaan? 

Kom dan naar onze driedaagse zang- en yoga retraite in het prachtige 19de eeuwse landhuis en La Perle d’Anrosey, gelegen in het glooiende heuvellandschap van de Haute Marne.

Yoga beoefenen, mantra zingen, massage, heerlijk eten en wandelen in een weidse omgeving.  Kortom helemaal tot rust komen en genieten.

 

Dru Yoga docent Willemijn Kaasjager en zangdocent Nynka Delcour delen de passie voor yoga en zang en werken al geruime tijd samen. Yoga en mantra versterken elkaars werking. In “Dru meets Mantra” kom je tot jezelf. 

 

 

Dru, een bewegelijk vorm van yoga op muziek

Dru Yoga is een gracieuze en krachtige (energetische) vorm van yoga waarbij de hart chakra centraal staat. Dit bevordert compassie en openheid voor jezelf en anderen  in je leven. Deze bewegelijke vorm van yoga op muziek is erg toegankelijk en voor iedereen te beoefenen.
Dru Yoga bevordert kracht en flexibiliteit, zowel fysiek als mentaal, werkt heel ontspannend en geeft een vitaal en positief gevoel. Het bewuster en langzamer ademen maakt dat je geest tot rust komt en verstomt het dagelijkse geruis.

 

Mantra, laat je adem stromen en je stem vrij klinken

Het zingen en reciteren van oeroude en nieuwe mantra’s brengt je in verbinding met de energie van de onuitputtelijk bron van het bestaan. Door klank maken kom je op een directe en zachte manier in contact met je lichaam. Door de trilling van de klank ontspant je lijf zich en kom je in contact met je gevoel.
De stilte die volgt na het zingen is een goede ingang voor het ervaren van stilte in jezelf. Samen zingen is leuk om te doen, geeft een gevoel van verbondenheid en van opgaan in iets groters.

 

Massage

Naast Yoga en Mantra zingen bieden we je ook de mogelijkheid tot het boeken van een massage. Ilja Blauw geeft heerlijke ontspanningsmassages en maakt gebruik van speciaal ontwikkelde helende oliën. Een extra kado aan jezelf.

 

Programma

Het yoga programma begint zaterdagavond 14 mei 2016, nadat wij samen hebben gedineerd. Op 15 en 16 mei bieden we twee gezamenlijke yoga- en zangsessies per dag en is er ruimte voor individueel advies en/of tijd voor een heerlijke wandeling in de prachtige omgeving.
De retraite eindigt op dinsdagmorgen 17 mei na het ontbijt.
Yoga- of zangervaring is niet nodig voor deze retraite.

Chambre d’Hôtes La Perle d’Anrosey ligt boven Dijon (623 km. vanaf Utrecht).
Voor route zie: http://www.laperledanrosey.nl/route/

Maximum aantal deelnemers is 13. De retraite gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Prijs workshop voor drie dagen is  € 375,- inclusief 3 maaltijden per dag.
Overnachting variëert van € 25,- tot € 75,- euro per nacht (afhankelijk van kamertype, gedeelde kamers)

Wij bieden een vroegboekkorting aan van 15%  op de workshop prijs als je je opgeeft voor 1 februari.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar: willemijn.ymk@gmail.com of nynka@upcmail.nl

Je plek is gereserveerd zodra het cursusgeld is overgemaakt op NL07RABO0393219402 t.a.v. N. Delcour o.v.v. Dru meets Mantra in Perle d ‘Anrosey

 

Wij verheugen ons jullie te mogen ontvangen en samen een heerlijk weekend te hebben!

Namasté, Willemijn, Nynka en Ilja

 

 

bottom of page