willemijn en ik -2022-13.jpg

Dru Yogadag

Ervaar je eigen Manifestatiekracht

29 Mei

Ervaar jou Manifestatie Kracht tijdens de weldadige Yogadag in De BoschHoek op zondag 29 mei. Droom je van meer dan wat je nu leeft? Liggen er nog verlangens in je hart waar je maar steeds niet aan toe komt? Waardoor je jezelf steeds op de tweede plaats zet? Ervaar dat als je daar wél tijd en ruimte aangeeft, er een enorme kracht blijdschap en energie vrijkomt in jou. Maak je dromen waar en kom naar deze bijzondere reis naar binnen. Onno Varekamp en mij zelf nemen we je graag mee naar je onschuld, je hartewensen en je ware potentie! Leef je unieke pad en breng alles tot uitdrukking wat er aan talenten in jou leeft en geleefd wil worden! Deze beleving wordt versterkt door de unieke en magische locatie in de vrije natuur, het privébos De BoschHoek vlakbij Eindhoven.

  • Dru Yoga

  • Mantra

  • meditatie in de Yurt

  • stilte wandeling in t bos

  • yoga nidra

  • overheerlijke lunch

  • thee smoothie en lekkers

Datum: 29 mei van 10.30 tot 16.30

Locatie: https://www.boschhoek.com/ruimtes/

Prijs: 95 euro

Heb je interesse?

Stuur ons mail; willemijn.ymk@gmail.com

Reviews

Anouk

Wat heb ik genoten van het weekend. Echt te gek! 
Het samen zijn, de verbinding en vooral de muziek en zang hebben mij erg geraakt
Het is alsof jullie dit al vele jaren doen samen, jullie voelen precies aan wat de deelnemers nodig hebben. Het was echt perfect, ik zou er niets aan veranderen als ik jullie was.

Ineke

Bedankt voor het heerlijke weekend. De yoga lessen waren super ontspannend en op sommige momenten heel verrassend maar ook inspannend.
Ook de prachtige muziek en jullie prachtige samen zang was puur genieten.

Annette

Dank jullie wel voor het fantastische weekend, ik heb het als heel bijzonder ervaren en daarvoor ben ik jullie en de hele groep erg dankbaar, er hing een hele goeie vibe in de ruimte waar we de yogasessies deden en tijdens de wandeling in de duinen. Op het verblijf in het Hilton was ook niets op aan te merken, heel goed geregeld allemaal. 

Van jullie tweetjes gaat ook een hele goeie uitstraling uit van liefde, geluk, vrede en vertrouwen en dat had z’n weerslag op ons als groep, nogmaals mijn dank en wij hopen dat we dit vaker samen mogen doen!

Judith

Ontzettend bedankt voor de bijzondere tijd samen. Het was fantastisch!

Ik ga akkoord wbt de foto's.

Ik wens jullie het beste en geluk