top of page
Lua Lomi massage 

LUA LOMI is bedoeld om je spieren te openen, ruimte in je lijf te creeeren, je botten opnieuw uit te lijnen, en stijfheid uit spieren en pezen te verdrijven.

LUA LOMI is traditioneel verbonden met LUA, de Hawaiiaanse Martial Arts. Oorspronkelijk bedoeld om de strijders die gewond waren geraakt op het slagveld weer op te lappen, is LUA LOMI een vorm van lomilomi die fysieke problemen helpt oplossen, maar die je ook helpt diep te ontspannen.

1 uur - 70 euro

1,5 uur - 95 euro

Lomilomi massage Tempelstijl is een energetisch diepwerkende massage, merendeel uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen.

De vloeiende aaneenschakeling van strijkingen met warme natuurlijke olie over het gehele lichaam, en de koesterende, liefdevolle aanrakingen in de Alohaspirit maken deze behandeling wezenlijk anders dan andere massages.

Tijdens de behandeling wordt het lymfesysteem geactiveerd en gereinigd, de bloedsomloop gestimuleerd en de spieren zodanig behandeld dat stress en overbelasting kunnen worden losgelaten.

Lomi Lomi Tempelstijl is een helingsceremonie of ritueel die je de ruimte biedt om herinneringen en overtuigingen die je niet meer dienen, los te laten.

In deze behandeling werken we met een intentie die je mag uitspreken voorafgaand aan de sessie. Iets dat je in je leven in beweging wil brengen, los wilt laten of juist wilt manifesteren. Deze hartenwens wordt de focus van de sessie.

1 uur - 70 euro

1,5 tot 2 uur - 120 euro (ceremoniële massage)

Lomilomi Massage Tempelstijl
bottom of page