IMG_2753.jpg
Een massage bij Willemijn is een diepgaande intense ervaring. Ze is goed in staat om in te tunen op jouw behoeftes en neemt alle tijd om je te masseren met haar krachtige liefdevolle handen. Na afloop had ik het gevoel dat geen stukje was overgeslagen en alles in mij weer helemaal stroomde. Willemijn is behalve een goede masseur ook een leuk, inspirerend en liefdevol mens. Alleen daarom al is een bezoek aan haar massagetafel meer dan de moeite waard.
Nynka Delcour
De massage die ik van Willemijn heb mogen ontvangen, heb ik als zeer ontspannend ervaren. Ik had na afloop het gevoel dat ik op vakantie was geweest en in een andere wereld was geweest. Ook de dagen erna werkte dit nog door, dus een echte aanrader als je even wilt ontsnappen aan de alledaagse werkelijkheid en helemaal aan jezelf wilt toekomen.
Eva van de Pas
Eenmaal liggend op de massagetafel wordt je omringd door warmte, aandacht en liefde van Willemijn, waardoor je vanzelf ontspant en je volledig kunt overgeven. In deze veilige omgeving geeft Willemijn de Lua Lomi massage, waarbij al je spieren behandeld worden. Na afloop heb je even tijd nodig om weer op aarde te landen. Een weldadige ‘treat for body and mind’.
Hans Lemmens