top of page

CHAKRA HELING

Chakra heling is een prachtige manier om je energie te optimaliseren.

Het heeft een grote impact op je gedachten en je gevoelens.

Je voelt je erna vitaler, optimistischer. Alles is opgeschoond en gereset.

Je voelt je weer in charge of your own life! We hebben een fysiek lichaam, wat tastbaar is, maar we bestaan ook uit andere energie lichamen. Ons emotionele lichaam, onze gedachten wereld en onze innerlijke energievelden in ons lichaam. Die laatste noemen we de chakra’s. Letterlijk betekent chakra een wiel van energie. We hebben er 7 in ons fysieke lichaam, 3 boven onze kruin en 2 onder ons in de aarde. Alles is een geheel en beïnvloedt ons. Ten positieve of t tegenovergestelde. Onze gedachtes beïnvloeden onze emoties en dat voelen we dan vaak als spanning of stress in ons lichaam. De wereld om ons heen is drukker dan ooit, en er is mondiaal ook heel veel spanning voelbaar, er is veel in beweging. Dit is de tijd om echt in je kracht te gaan staan en jezelf op te tillen naar wie je ten diepste echt bent.

Dit doe je voor jezelf, je familie, je collega’s, en ook voor de wereld, de aarde heeft ons allemaal nodig. Door je frequentie te verhogen, breng je de wereld in trilling ook omhoog.

Dat wordt ondersteund, dat brengt ook positieve energie, betere gezondheid en weerstand, en meer blijdschap.

Het zijn ook vaak emoties en overtuigingen die we doorgekregen hebben van onze ouders en voorouders.

Hoe dan ook, ze weerhouden ons om volledig in onze kracht te gaan staan en om t leven te lijden wat we werkelijk ambiëren en wensen.

Een leven vanuit je hart, vanuit je talenten en met vreugde.

In verbinding met je zelf en elkaar.

Hoe gaat een chakra heling in z’n werk?

Als je bv. je onderste chakra, of ook wel je mooladhara chakra uit balans is, dan voel je je onveilig, heb je weinig (zelf)vertrouwen, struggle je met financiën, je werk ,je gezondheid en kan je moeilijk hulp van anderen ontvangen.

Dit onderste chakra heeft een enorme invloed op alle andere chakra’s.

Het opnieuw laten doorstromen, kalibreren en activeren van dit chakra gaat je enorm helpen. Je creativiteit zal omhooggaan en je krijgt meer energie. Veel mensen kampen ook met een niet goed werkende manipura chakra. Veelal omdat onze gedachtes ons onvrij maken, wat ons weerhoudt om werkelijk te leven vanuit onszelf. Het manipura chakra kan ook woede vasthouden, waardoor je niet veel compassie kan voelen voor jezelf en ook niet voor de ander, omdat je vaak oordeelt, dat je niet goed genoeg bent, of dat je de anderen om je heen verwijten maakt.

Het is veelal je mind die je manipura of zonnevlecht blokkeert.

Het laten doorstromen hiervan heeft t effect dat je meer vanuit je hart kan gaan leven, en in actie kan gaan komen. Nieuwe wegen in gaat slaan, waar je bij van wordt, en waar je veel meer voldoening zal gaan ervaren.

Een chakra heling is een zeer effectieve manier om je energie frequentie te activeren en te optimaliseren, waardoor je je als herboren zal voelen. Zoals je ook bent, je ware zelf.

Na de chakra heling krijg je, op jou als persoon afgestemde affirmaties mee, die ervoor zorgen dat je jezelf goed kan ondersteunen, om uit de oude patronen te blijven en het pad

vrij te maken voor jou.

We werken tijdens de heling met geluid, zoals onze stem, of met het geluid van een gong, bel, ratel, afhankelijk wat er nodig is. We werken met geur, essentiële oliën. En met energie, je eigen gidsen en andere lichtwezens die jou verder willen helpen, zijn ook aanwezig.

We doen het samen. De mate waarin je openstaat voor heling, zal bepalen in hoeverre er heling kan gaan plaatsvinden voor je. Het is goed om je te realiseren dat er altijd gebeurt wat er op dat moment mag gebeuren. Met de juiste gronding en vanuit een veilig gevoel.

Willemijn heeft verschillende channeling en chakra trainingen gevolgd bij Solara An Ra in Portugal, en werkt al jaren met chakra’s als yoga en meditatie docent. Dat dit nu zo bij elkaar komt in de chakra heling is ook voor mij een waar cadeau, om op deze manier jou en andere te kunnen helpen in jullie proces naar re-awakening. To thine own Self be true, and then it must follow, as the night the day.

Thou canst not then be false to any man, or woman…W.Shakespeare

chakra-healing-4.jpg

Locatie: Smaragdstraat 19, Apeldoorn
Duur: ± 1 uur
Kosten: 70 euro

 

bottom of page