top of page

Lomilomi massage Tempelstijl die zijn oorsprong vind op het eiland Kauai is een energetisch diepwerkende massage, merendeel uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen.

De vloeiende aaneenschakeling van strijkingen met warme natuurlijke olie over het gehele lichaam, en de koesterende, liefdevolle aanrakingen in de Alohaspirit maken deze behandeling wezenlijk anders dan andere massages.

Tijdens de behandeling wordt het lymfesysteem geactiveerd en gereinigd, de bloedsomloop gestimuleerd en de spieren zodanig behandeld dat stress en overbelasting kunnen worden losgelaten.Tijdens de behandeling wordt het lymfesysteem geactiveerd en gereinigd, de bloedsomloop gestimuleerd en de spieren zodanig behandeld dat stress en overbelasting kunnen worden losgelaten.

Lomi Lomi Tempelstijl is een helingsceremonie of ritueel die je de ruimte biedt om herinneringen en overtuigingen die je niet meer dienen, los te laten.

In deze behandeling werken we met een intentie die je mag uitspreken voorafgaand aan de sessie. Iets dat je in je leven in beweging wil brengen, los wilt laten of juist wilt manifesteren. Deze hartenwens wordt de focus van de sessie.

Een lomilomi Tempel Stijl sessie is een intense, helende ervaring waar je als herboren uitkomt.

Op dit moment ben ik nog in opleiding tot lomilomi practitioner bij onze Kumu’s van Malamalomi, dé school in Amsterdam voor traditionele hawaiiaanse massage, die in close contact staan met hun Hawaiiaanse teachers en ook toestemming hebben gekregen om dit helingswerk door te mogen geven. Ik ben hun dankbaar voor het vertrouwen en alle teachings die ik al heb mogen ontvangen. Mahalo.

Lomilomi Massage Tempelstijl
bottom of page